Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Problemele din lanţurile de aprovizionare şi presiunile inflaţioniste vor continua mai mult timp decât anticipează guvernele lumii

Şefii unor mari companii europene au declarat pentru CNBC că problemele din lanţurile de aprovizionare şi presiunile inflaţioniste vor dura mai mult decât anticipează guvernele, informează News.ro.
inflatie mentinuta echilibru bani

Companiile din întreaga lume se luptă cu blocajele din lanţurile de aprovizionare, determinate de creşterea puternică a cererii după reluarea activităţilor economice post-pandemice.

Directorul financiar al Ahold Delhaize, Natalie Knight, a declarat miercuri pentru CNBC că, deşi este încrezătoare în strategia companiei de supermarketuri belgiano-olandeză de a face faţă unor astfel de presiuni, acestea nu au dat semne de diminuare, notează News.ro.

Knight a precizat că Ahold Delhaize lucrează pentru a se asigura că creşterile de preţ nu sunt transferate clienţilor.

La rândul său, Christian Bruch, CEO-ul Siemens Energy,a declarat miercuri că lumea industrială se va confrunta cu inflația „o perioadă de timp”.

Christian Bruch: „Aceasta este o presiune inflaţionistă care are loc o dată la două decenii. Va continua în 2022 şi, sincer, cred că gestionarea lanţului de aprovizionare va fi ceva care va fi cu noi pentru mult timp. Va fi o competenţă de bază a companiilor, să se asigure că pot gestiona aceste deficite şi probleme din lanţul de aprovizionare, nu numai în ceea ce priveşte materiile prime, ci şi logistica.”

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii