Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Pro TV difuzează primul documentar despre Simona Halep

Pro TV difuzează pe 1 decembrie, de la ora 16:00, documentarul „3 mm”, realizat de Radu Muntean despre Simona Halep, unul dintre românii care ne fac mândri peste hotare, informează Media Expres.
documentar Simona Halep

Primul documentar despre sportivă descrie cum arată o zi de antrenament pentru tenismena care a dus imnul României pe toate meridianele și a fost numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni, notează Media Expres.

Anii de antrenamente au transformat-o într-una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume. Documentarul arată că Simona Halep nu este ”o întâmplare”, ci ”un rezultat” – un rezultat al unei vieți de muncă și dăruire, potrivit comunicatului Pro TV care anunță premiera.

Pe lângă antrenamente, documentarul despre Simona Halep surprinde şi care este relaţia ei cu antrenorul australian Darren Cahill.

„În Australia, avem un personaj de desene animate numit Diavolul Tasmanian. Este incredibil de rapid, se învârte mereu în jurul lui. Aleargă cu 1000 de mile pe oră şi mai mereu este nervos. Mereu caută probleme. Pentru mine cam aşa este şi Simona”, mărturisește în documentar antrenorul Darren Cahill.

„Trebuie să mă simt bine cu oamenii cu care lucrez. Pe Darren l-am ales pentru că mi-a plăcut foarte mult pedagogia lui, faptul că m-a înţeles, că mi-a înţeles nervii, personalitatea şi a încercat pe stilul meu să mă schimbe oarecum. El mă relaxează foarte mult cu glume. Eu nu glumeam înainte să-l întâlnesc pe el. M-a deschis foarte mult. Australienii aşa sunt, foarte pozitivi”, spune la rândul său Simona Halep despre Cahill.

Regizorul și scenaristul Radu Muntean a debutat cu filme documentare și are în palmares filme premiate la festivaluri internaționale precum „Furia”, „Hârtia va fi albastră”, „Boogie” și „Marți după Crăciun”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii