Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Pro TV difuzează din nou „Singur acasă” și „Greu de ucis”

PRO TV difuzează din nou seriile „Singur acasă” și „Greu de ucis” în fiecare sâmbătă, începând din 7 decembrie, de la ora 20:00, când este programat primul film „Singur acasă”, fiind apoi urmat de primul film din seria “Greu de ucis” cu Bruce Willis, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Pro TV Craciun

Pe 14 decembrie, Macauley Culkin ajunge să fie „Singur acasă II – Pierdut în New York”. În loc de Florida ajunge în New York și întâmplarea face să se întâlnească, din nou, cu hoții pe care reușise să-i bage în închisoare. De aici, totul ajunge să fie o adevărată cursă prin oraș. Acțiunea continuă de la 22:30, când polițistul John McClane descoperă un grup terorist în aeroport și, bineînțeles, nu poate să nu se implice și să încheie cu celebrul #yipeekayey, notează Media Expres.

„Singur acasa 3” este programat sâmbătă, tot de la ora 20:00, pe 21 decembrie. Ce se întâmplă atunci când ai varicelă și trebuie să stai acasă? ….aperi casa ta și chiar și ale vecinilor din cartier! Alex Pruitt dovedește că poate învinge atât niște hoți de renume internațional, cât și poliția, care îi urmărește pe aceștia de ani de zile.

De la ora 22:00 urmează „Răzbunare infernală” în „Greu de ucis 3”, în care John McLane trece printr-o perioadă grea: s-a despărțit de soție, a fost suspendat din funcție și acum trebuie să-i facă jocul lui Simon.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – NOIEMBRIE 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii