Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Pro TV a anunțat grila din această toamnă

Pro TV a anunțat grila de toamnă care include în fiecare zi, în prime time, „cele mai obiective știri”, filme pline de acțiune, suspans și aventuri, dar și „producții locale presărate cu umor și emoție”, informează Media Expres.
telecomanda-televizor.jpg

Luni, 7 septembrie, „Las Fierbinți” revine cu un nou sezon. În fiecare marți și joi, serialul va continua povestea în care se împletesc umorul, autoironia și situațiile absurde, notează Media Expres. Noi răsturnări de situație îi așteaptă pe fierbințeni, iar Robi, polițistul satului, va fi nevoit să deschidă o nouă anchetă și să afle dacă în Fierbinți există măcar un localnic care ”acordă subiectul cu predicatul”.

Reality show-ul „Ferma. Orășeni vs. Săteni” se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie. În fiecare marți, miercuri și joi, în emisiune se întrec 16 concurenți. Două mentalități sunt aduse față-n față: orășeni vs. săteni. Provocările fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat în fiecare secundă pe care aceștia o petrec în fermă. Reality show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu va stabili cine câștigă, gândirea rapidă și strategică a orășenilor sau franchețea, rezistența și forța de muncă a sătenilor.

Dragoș Bucur și arhitecții „Visuri la cheie” vor continua să schimbe viețile celor care au nevoie de ajutor, începând de miercuri, 9 septembrie. Cei șase vor transforma visurile în realitate și vor aduce speranță în viețile celor aflați în impas. Lacrimile de durere devin lacrimi de bucurie, iar speranța nu mai este o noțiune abstractă în viețile oamenilor, ci devine tangibilă în momentul în care echipa Visuri la cheie spune ”Mută autocarul!”.

„Masked Singer România”, prezentat de Pro TV drept „cel mai spectaculos show din lume”, începe vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30.

Personaje fantastice, secrete, și detectivii vor juca împreună cu telespectatorii un joc al indiciilor. Ascultând vocile, observând mișcările, urmărind toate indiciile telespectatorii pot descoperi „cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”.

„VLAD” revine la PRO TV luni, 14 septembrie, cu un episod nou în fiecare săptămână. Fața întunecată a răzbunării este neașteptată, iar linia dintre bine și rău devine tot mai subțire. Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul.

Un nou personaj, interpretat de actorul Marius Manole, va încerca să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad.

„Tradițiile se construiesc de-a lungul anilor, dar anul acesta nu e nimic tradițional. În primul rând, postul nostru de televiziune sărbătorește 25 de ani, o etapă importantă pentru orice business, iar de data aceasta suntem nevoiți să ne întâlnim online, din motive evidente. În ciuda provocărilor, am reușit să demonstrăm încă o dată că PRO TV, chiar și în condiții extreme, poate produce și livra divertisment de calitate și știri obiective. Toate acestea au fost posibile datorită echipelor noastre dedicate, de care sunt extrem de mândru. Am avut o vară puternică și urmează o grilă de toamnă pe măsură. Propunem telespectatorilor noștri o varietate de formate, un mix perfect între show-urile consacrate, apreciate de public, și formate noi, despre care credem că vor deveni un real succes”, a declarat cu prilejul anunțării grilei de toamnă Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii