Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Pro TV a adus cele mai mari încasări nete pentru CME în trimestrul al II-lea 2014

Piața din România unde operează grupul de televiziuni Pro TV a adus cele mai mari încasări nete pentru Central European Media Enterprises (CME) în trimestrul al II-lea 2014, dar cel mai mare profit a fost realizat în Cehia. Toate celelalte țări în care oprerează CME au raportat venituri nete în creștere: Bulgaria, Croația, Slovacia și Slovenia, informează Media Expres, preluând date din recentul raport financiar al firmei.
 aboneaza-te
pro_tv.jpg

În România, CME a avut venituri nete cu 10 milioane de dolari mai mari decât în perioada similară a anului trecut: 62,8 milioane de dolari, în Cehia 59 de milioane de dolari, în Slovacia 24 milioane de dolari și în Bulgaria 23 de milioane de dolari.

Veniturile înainte de deprecieri și amortizări (OIBDA) care includ cheltuielile pentru amortizarea programelor plasează însă pe primul loc Cehia, în economia companiei americane, cu 20 de milioane de dolari (față de 933.000 dolari în 2013), urmată de România cu 12,5 milioane de dolari (față de 8 milioane în 2013).

La nivelul întregului grup, CME a înregistrat venituri nete de 356,1 milioane de dolari în trimestrul al II-lea 2014, în creștere față de 306,2 milioane de dolari în perioada similară a anului trecut, și a înregistrat pierderi nete în scădere, de 101,1 milioane de dolari față de 150 milioane de dolari în perioada similară a anului 2012.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii