FacebookTwitterLinkedIn

Amplasată pe un teren cu suprafața de un acru, clădirea este construită în stil mediteranean. Proprietatea  este descrisă de vânzător ca un „adevărat sanctuar care oferă intimitate” și subliniază faptul că „a fost întreținută cu drag”. Actele imobilului, care o identifică pe doamna Presley ca proprietară, nu includ însă data când a achiziționat locuința sau ce sumă a plătit, inițial, pentru ea.

Construită în 1951, casa are un farmec aparte și include şapte dormitoare, opt băi şi o curte de jumătate de hectar, cu o grădină generoasă, piscină şi un teren de tenis. Mobila masivă, în culori închise, candelabrele și alte obiecte vintage – toate păstrează încă aerul tinereții tumultuoase a Priscillei, alături de „Regele Rock’n’Roll”.

Nu este prima proprietate de care actrița a decis să se despartă, lăsând în urmă amintirile de-o viață. Primăvara trecută, doamna Presley, care a fost căsătorită cu Elvis Presley din 1967 până la divorțul lor în 1973, a mai vândut o altă casă, în apropiere de Brentwood.
Priscilla Presley, în vârstă de 75 de ani, este cunoscută publicului cinefil pentru rolurile din seria The Naked Gun, dar și din serialul de televiziune Dallas. Însă Priscilla era celebră cu mult înainte să-și înceapă cariera actoricească. În 1959 l-a întâlnit pe Elvis Presley în Germania, unde cântărețul își făcea stagiul militar. Familia Priscillei se afla în Germania întrucât tatăl ei, căpitan în Forțele Aeriene ale SUA, era detașat acolo.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere dată în casa artistului, pe când Priscilla avea doar 14 ani. De o frumusețe ieșită din comun, tânăra l-a cucerit pe loc pe Elvis, cu care s-a căsătorit pe 1 mai 1967, în Los Angeles. Fiica lor, Lisa Marie, s-a născut în 1968, însă copilul nu i-a ținut împreună prea mult timp. După câțiva ani cu aventuri amoroase din ambele părți, perechea s-a separat, dar au ieșit ținându-se de mână din tribunalul în care tocmai li se pronunțase divorțul. Patru ani mai târziu, pe 16 august 1977, Elvis Presley a murit în camera sa de hotel, în urma unui infarct. Avea doar 42 de ani și teribila veste a șocat întreaga lume.

Cât o privește pe Priscilla, ei bine, ea și-a dat seama ce își dorește de la viață și nu a ezitat să acționeze în consecință. A început să studieze actoria în timpul căsătoriei cu Elvis, a luat lecții de karate într-un studio ce îi aparținea lui Chuck Norris și lui Ed Parker, avându-l ca antrenor pe Mike Stone, cu care a început o relație ce a durat doi ani.
După decesul lui Elvis, a apărut în câteva reclame, iar în 1988 a debutat pe marele ecran în filmul The Naked Gun. A mai jucat și în câteva seriale de televiziune, precum Tales from the Crypt (1993) și Melrose Place (1996), însă cel mai apreciat rol al ei a fost Jenna Wade din serialul Dallas, pentru care a fost răsplătită cu premiul Soap Opera Digest.

În 1979, actrița a înființat și condus Elvis Presley’s Enterprises, iar în 1985 a publicat, împreună cu Sandra Harmon, volumul autobiografic Elvis and Me, ecranizat doi ani mai târziu. În 1988 și-a lansat propria linie de parfumuri, apoi pe cea de îmbrăcăminte și produse cosmetice.

De-a lungul anilor, Priscilla Presley a fost implicată în multe afaceri legate de Elvis Presley. Cel mai recent, ea le-a permis producătorilor de la Hallmark Channel să filmeze în fosta lor casă din Nashville, dându-și acordul și pentru un serial animat produs de Netflix şi Sony, Agent King, în care fostul ei soţ lucrează pentru guvernul american.

Foto profimediaimages.ro