Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Prințul William și ducesa de Cambridge așteaptă al treilea copil

Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, și soția sa Kate, ducesă de Cambridge, așteaptă al treilea copil, informează AGERPRES.
kate-middleton

William și Kate au deja doi copii, George (4 ani) și Charlotte (2 ani).

”Ducele și ducesa de Cambridge anunță cu bucurie că ducesa de Cambridge așteaptă al treilea copil al lor”, se arată în textul anunțului publicat pe Twitter însoțit de o fotografie cu cei doi.

Conform comunicatul de presă postat pe rețeaua de socializare, regina Elisabeta a II-a, bunica lui William, și membrii ambelor familii sunt “încântați” de această veste.

Ca și în cazul celor două sarcini anterioare, prințesa în vârstă de 35 de ani suferă de hiperemeză de sarcină, termenul medical ce desemnează o formă severă de grețuri și vărsături, potrivit aceleiași surse.

Starea sa de sănătate, care necesită îngrijiri la palatul Kensington unde locuiește, a determinat-o să anuleze o vizită programată luni într-un centru familial din Londra unde trebuia să vorbească pe subiectul sănătății psihice perinatale, precizează AFP, citată de AGERPRES.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii