Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Printec România lanseză POS-ul mobil

PWM_e255_0319.jpg
Pornind de la ideea că cea mai simplă metodă pentru un comerciant este de a accepta plati oriunde si oricand, indiferent de natura afacerii, folosind propriul smartphone sau tableta, VeriFone Systems si Printec Romania transforma aceste echipamente in POS-uri mobile, prin soluţia PAYWare Mobile.

Soluţia a cărei lansare a fost astăzi anunţată va fi disponibilă prin intermediul celor mai mari bănci din România şi se adresează în special celor care se deplasează foarte mult.

Directorul general al Printec România, Dragos Chivu, explicat că soluţia va ajunge la clienţi prin intermediul bancilor care le vor da aparatele în custodie. Costul unui asemenea dispozitiv este echivalent cu cel al unui smartphone mediu, iar Printec se va ocupa de mentenanta aparatelor. 

PayWare Mobile este un echipament portabil de ultimă generaţie care foloseşte tehnologia Bluetooth pentru conexiunea wireless cu sisteme Android, iOS şi Windows.

Echipat cu un PIN pad, un cititor de smart card şi functionalităţi NFC, Payware Mobile este cea mai simplă modalitate pentru un comerciant de a accepta plăţi cu cardul sau NFC oriunde şi oricând, indiferent de natura sau dimensiunea afacerii pe care o dezvoltă. Poate fi, de asemenea, folosit şi în tandem cu o tabletă sau un IPod.

Aplicatia software permite utilizatorului să emită şi să trimită via e-mail facturi personalizate şi asigură accesul instant la istoricul tranzacţiilor, inclusiv posibilitatea accesării unei baze de date în scopul trimiterii de informaţii şi oferte speciale.

Capacitatea echipamentului de a citi coduri de bare permite marilor retaileri să evite formarea cozilor la casele de marcat şi le oferă posibilitatea de înregistra o plată în orice locaţie din magazin, reducând riscul ca clienţii să se răzgândească  asupra achiziţiei din cauza aglomeraţiei sau a altor factori. Echipamentul poate accepta cupoane digitale, carduri cadou şi poate suporta aplicaţii personalizate, în funcţie de necesităţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii