FacebookTwitterLinkedIn

Cele mai mari încasări pentru firma ca operează afacerea Dressbox au fost în luna septembrie, urmată de mai şi cele trei luni de vară.

Creșterea afacerii Dressbox arată interesul tot mai mare al femeilor din țara noastră pentru închirierea rochiilor elegante ce poartă semnătura unor branduri premium pentru evenimentele importante din viața lor.

Potrivit reprezentanților companiei, în 2016, nunţile au fost evenimentele pentru care s-au închiriat cele mai multe rochii şi accesorii. Acestea sunt urmate de botezuri, baluri de absolvire sau gale elegante, cu cod vestimentar. Femeile au mai preferat să-și închirieze ținuta în loc să cumpere pentru cununii civile, aniversări, petreceri, şedinţe foto, ieşiri în club sau concerte.

În 2016, DRESSBOX a ajuns la peste 2.500 de comenzi, cu o valoare medie a coşului de aproximativ 360 de lei. Peste 1.800 de femei au apelat la serviciile companiei şi au închiriat în total în jur de 2.400 de rochii şi 850 de accesorii. Cele mai multe rochii închiriate de acelaşi client au fost în număr de 12, adică, în medie, o rochie pe lună. Comenzile online au crescut semnificativ față de anul precendent, din ce în mai multe femei alegând să închirieze direct online rochia preferată.

Clientele DRESSBOX sunt atente la calitatea materialului, croiala şi modul în care se aşază fiecare rochie. Aici intervin şi stiliştii companiei, care le stau la dispoziţie doamnelor cu sfaturi pentru alegerea rochiei potrivite, în showroom şi la telefon, mail sau chat. Brandurile preferate sunt Terani Couture, Halston Heritage, Blumarine, Roberto Cavalli și Elisabetta Franchi.

DRESSBOX este un serviciu de închiriat rochii și accesorii, care a debutat oficial pe piața din România în urmă cu doi ani. În prezent, portofoliul cuprinde peste 1.500 de rochii, pantofi și bijuterii autentice de la peste 100 de designeri de top.

DRESSBOX a pornit de la un scop practic: costul redus pentru o ținută de înaltă calitate. Prețurile sunt cu până la 90% mai mici decât în magazine și se găsesc disponibile creațiile unor dsigneri precum Valentino, Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Saint Laurent, Dolce&Gabbana sau Vivienne Westwood.