Cautare
, Contributor

Travel |
|

În primul semestru al anului, trafic aerian în creştere pe aeroporturile Capitalei

Peste 4,2 milioane de pasageri au tranzitat Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti-Băneasa Aurel Vlaicu, în primul semestru al acestui an, în creștere semnificativî față de perioada similară a anului trecut, potrivit statisticilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.
 aboneaza-te
Intrare aeroport

De asemenea, au fost înregistrate, pe cele două aeroporturi, peste 52.000 de mișcări de aeronave (aterizări și decolări).

Numărul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile Bucureştiului în primul semestru din 2015 a înregistrat o creştere relevantă, de 12,58%. faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, creându-se astfel premisele atingerii pragului de 9 milioane de pasageri în întreg anul 2015, potrivit CNAB.

Care sunt cele mai bune 10 aeroporturi din lume

În 2014, cele două aeroporturi ale Capitalei – Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa-Aurel Vlaicu – au fost tranzitate de 8.321.858 de pasageri, numărul de mişcări aeronave (aterizări şi decolări) ridicându-se la 102.048.

Ce este mai avantajos când călătorești: plata cu cardul sau schimbul valutar

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti operează în prezent 31 de companii aeriene, care transportă pasageri către 70 de destinaţii. În anul 2014, pe AIHCB au început să opereze două noi companii aeriene, Ryanair şi Air Baltic.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii