FacebookTwitterLinkedIn

Creat de Cristian Onețiu și implementat de Remus Bălan, programul de educare și formare Business Mentors, care va demara pe 11 noiembrie 2020, își propune să cristalizeze o nouă generație de mentori din rândul antreprenorilor care au acumulat deja experiență în afaceri, să sprijine activ ecosistemul antreprenorial din România în noul context economic, și să remodeleze mediul de afaceri.

„Trăim vremuri complicate din punct de vedere economic, al deciziilor de business și al adaptării la noua normalitate; trăim o perioadă a alegerilor, o perioadă care cere conștientizare, prezență și acțiune. Ne dorim foarte mult să fim parte a soluțiilor pentru alți antreprenori și credem că în acest moment, în mediul antreprenorial avariat, este nevoie de o comunitate puternică, de oameni asumați, cu informații actualizate și structurate. Am creat acest program unic, Business Mentors, pentru că avem nevoie de o nouă viziune comună, de lideri, de soluții și resurse de care să ne folosim împreună pentru a crește. De aceea îi invităm pe toți antreprenorii care au acumulat deja experiență, care au trecut prin obstacole și au gestionat și succesul, dar și eșecul, să ni se alăture și să facă pasul următor: de la antreprenor la Business Mentor”, spune Cristian Onețiu, unul dintre tinerii antreprenori români din TOP 500 Forbes.

Înainte de începerea cursului, Remus Bălan și Cristian Onețiu vor organiza un webinar introductiv pentru a prezenta antreprenorilor informații despre necesitatea, dar și despre structura acestui prim program de business mentorship dezvoltat în România, cu o viziune complexă, pe termen lung, asupra educației și pieței antreprenoriale.