FacebookTwitterLinkedIn

Lucrările de renovare au început pe 1 septembrie, după închiderea Centre Ville, iar la 1 septembrie, noul Park in a fost operațional. Investiția s-a ridicat la 6 milioane de euro. Hotelul intră sub operațiunea Carlson Rezidor Hotel Group, alături de Radisson Blu Hotel, având conducere comună și este un proiect dezvoltat de către București Turism SA.

Bert Fol, general managerul Radisson Blu, se arată încrezător cu faptul că noul Park Inn va fi liderul segmentului de mijloc din România și a spus că îi targetează în special, pentru acest hotel, pe cleinții care intenționează să aibă șederi îndelungate în București.

La rândul său, Arnpo Schwalie, vicepreședinte pe Europa Centrală în cadrul grupului hotelier Rezidor, a spus că România „era de mult pe radarul nostru, mai ales pentru segmentul mid-market”. Totodată, Schwalie a mai precizat că există oportunitatea extinderii lanțului în România. „Vedem o oportunitate de creștere mare în România, în special pe mid-market. Luăm în calcul deschiderea de noi hoteluri în două orașe mari din România, cum ar fi Timișoara, Cluj, Sibiu, Constanța sau Craiova”.
Hotelul pune la dispoziția clienților 210 camere și apartamente, proiectate cu spații generoase destinate pentru camera de zi, precum și cu o chicinetă complet utilată, un format ideal pentru șederea pe termen lung și pentru familiile aflate în tranzit. În plus, hotelul deține și patru săli de conferință, care pot acomoda până la 80 de persoane.

Park Inn by Radisson Bucharest oferă acces gratuit la internet de mare viteză, dar și intrare gratuită la centrul de fitness din interiorul hotelului, operat de către World Class Health Academy.