Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Primul mesaj transmis de Papa Francisc: „La 30 de ani când ţara dvs s-a eliberat de la regimul comunist”

Papa Francisc a sosit vineri la la Bucureşti, pe Aeroportul “Henri Coandă” la coborârea din aeronavă fiind aşteptat de preşedintele Iohannis, dar şi de copii de la şcoli catolice şi de numeroşi credincioşi.

13:40 Papa Francisc a salutat, la începutul discursului rostit la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Iohannis, pe premierul Dăncilă şi pe toţi cei prezenţi, în cazul Patriarhului Daniel folosind formula “Cu mare iubire, îl salut pe preafericitul meu frate Daniel”

„Adresez salutul meu cordial şi mulţumirile mele domnului preşedinte şi doamnei premier pentru invitaţia de a vizita România. Îl salut pe membrii corpului diplomatic şi pe membri societăţii civile. Pe fratele meu Daniel ţin să îl salut cu iubire frăţească. (…) Îl salut cu drag pe episcopi, preoţii şi toţi membrii Bisericii Catolice. Sunt bucuros să mă găsesc în frumoasa dumneavoastră ţară, la 20 de ani de la vizita Papei Ioan Paul al II- lea şi când ţara dvs deţine preşedinţia Consiliului UE, la 30 de ani când ţara dvs s-a eliberat de la regimul comunist”, a declarat Papa Francisc, într-un discurs ţinut la Palatul Cotroceni.

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la Klaus Iohannis

Primele imagini cu Papa Francisc în România. Ce i-a transmis Carmen Iohannis Papei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii