Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Primul magazin Gusturi Românești, deschis de Mega Image

Mega Image deschide primul magazin Gusturi Românești, un nou concept de magazin care se va axa pe o gamă extinsă de produse cu specific românesc.
GUSTURI_ROMANESTI

„Lansarea Gusturi Românești este o continuare firească a angajamentului pe care ni l-am asumat în direcția dezvoltării segmentului de produse tradiționale, în special a mărcii Gusturi Românești. Este mai mult decât un magazin, este o experiență în care clienții vor regăsi gusturi de mult uitate sau gusturi tradiționale.

În plus, prin acestă deschidere ne îndeplinim planul pe care ni l-am propus prin preluarea rețelei Angst, de a oferi în continuare clienților un loc unde vor regăsi produse românești de calitate”, a declarat Xavier Piesvaux, director General al Mega Image.

Noul magazin Gusturi Românești are o suprafață de vânzare de 134 mp și este deschis în una din fostele locații Angst (din Bulevardul Ion Mihalache, nr. 104). Magazinul are o selecție de 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe și legume, lactate și brânzeturi, delicatese, congelate, carne proaspătă, panificație, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, băuturi și artizanat.

„Sortimentația din magazin va respecta și sezonalitatea locală a produselor: în această perioadă spre exemplu veți regăsi în magazin numai legumele românești de sezon, urmând ca din Mai – Iunie să se extindă sortimentația cu mai multe fructe și legume Gusturi Românești”, a spusAdrian Nicolaescu, director Marketing al Mega Image.

În viitorul apropiat, Mega Image intenționează să deschidă încă două magazine Gusturi Românești, pe strada D.I. Mendeleev și la Piața Domenii în locul fostelor magazine Angst.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii