FacebookTwitterLinkedIn

ParkLake, proiect dezvoltat de Sonae Sierra în parteneriat cu Caelum Development a semnat contractul de închiriere pentru primul magazin Forever 21 din România, cu o suprafață de desfacere de 1.600 de metri pătrați. Retailerul are sediul în Los Angeles și operează peste 700 de magazine la nivel mondial.

„Forever 21 crede cu putere că România are un potențial mare, ca țară. Ne bucură că putem anunța deschiderea primului nostru magazin în București, în cadrul unui proiect remarcabil, cum este ParkLake. Designul inovator și combinația de chiriași din centrul comercial ParkLake este mediul perfect pentru oferta noastră excepțională de articole de modă pentru femei, bărbați și copii”, spune Alexandros Doukas, CEO al companiei Forever 21 în regim de franciză.

Ingo Nissen, managing director al Sonae Sierra, responsabil cu proiectele din România, afirmă spune că ”magazinul Forever 21 este o ancoră de mari dimensiuni pentru noi si face parte din combinația remarcabilă de chiriași, concepută în așa fel încât să surprindă clienții odată cu dezvăluirea sa la deschiderea din 2016”.

Ce a răspuns Ingo Nissen la întrebarea: ”Ce caută prima dată un client când intră într-un centru comercial?”

Sonnae Siera și Caelum Development au primit, în noiembrie 2015, în cadrul evenimentului  Forbes Green Awards,  Premiul pentru strategia verde adoptată în construcția și operarea de spații comerciale.

David Sharkey, CEO Caelum Development, adaugă: „Succesele în activitatea de închiriere a ParkLake se materializează acum și urmează strategia pe care am gândit-o inițial: o combinație de o diversitate remarcabilă, formată din mărci naționale, internaționale și nou apărute pe piața de retail”.

ParkLake, centru comercial cu peste 200 de magazine pe o suprafață închiriabilă totală de 70.000 de metri pătrațim, cu 23 de restaurante, zone destinate petrecerii timpului liber și un cinematograf cu 14 săli, reprezintă o investiție de 180 milioane euro ce se va deschide în 2016. Lucrările de construcție sunt în grafic, partea de structură, mecanică și inginerie precum și lucrările de termoizolare a clădirii se află în fază avansată și au început lucrările la finisaje.

Centrul comercial este amplasat într-o zonă bine cunoscută a Sectorului 3 din Capitală, una dintre cele mai populate din București. Situat în vecinătatea Lacului Titan și a Parcului Alexandru Ioan Cuza, ParkLake va deservi un vad comercial total de 1,5 milioane de locuitori. Amplasamentul se bucură de legături cu întreaga rețea de transport public și este accesibilă pe jos pentru populația din vecinătate.