Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Primul director al HBO România va conduce TV2 din Ungaria

Pavel Stanchev, cunoscut în industria TV din România ca fiind primul director al HBO de la lansarea televiziunii pay-tv în 1997, va conduce TV2 din Ungaria (TV2 Media Group Zrt.), începând cu 15 mai, potrivit unui anunț al companiei publicat la jumătatea lunii aprilie în presa maghiară și preluat recent de presa internațională, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Pavel Stanchev

Pavel Stanchev a spus că TV2 este cea mai mare companie de televiziune din Ungaria și misiunea sa în fruntea acesteia va fi dezvoltarea în digital și la nivel internațional, împreună cu oferirea celor mai bune programe de divertisment și știri, potrivit publicației portfolio.hu, notează Media Expres.

Pavel Stanchev are 52 de ani și are naționalitate dublă, bulgară și franceză. El a fost printre altele, în ordine cronologică, manager de dezvoltare la Ringier Media Group în anii ’90, primul director al HBO România, primul director general al RTL Croația, director Kanal D în București, CEO Planet TV Slovenia și PRVA din Serbia, CEO bTV Media Group din Bulgaria și CEO TF1 Distribution, unde a fost responsabil pentru distribuția serviciilor neliniare în Franța, Belgia și Elveția.

Miklós Vaszily este președintele Consiliului de Administrație al TV2 Media Group Zrt.

BUGETELE DE PUBLICITATE ALE COMPANIILOR FARMACEUTICE – TRIMESTRUL I 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii