Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus în România

La un spital din Craiova a fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României.
aGFzaD0xNGRiNWQxYThlZGYxODQ3YWJjMjc4OWVkZGUxM2E0Mg==.thumb

Este vorba de un pacient în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova și care revenise de curând din Franța.

Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer), anunță Grupul de Comunicarea Strategică.

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a declarat în direct la TVR că boala preexistentă este cea care a dus la decesul pacientului, nu infecția cu coronavirus.

În România, la data de 21 martie, erau confirmate 367 de  cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

Grupul de Comunicare Strategică anunțase sâmbătă la ora 13.00 un bilanț de 367 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19. O nouă informare cu bilanțul total este așteptată azi, la ora 13.00.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii