FacebookTwitterLinkedIn

La peste 120 de ani de la apariţia sa, conceptul de country club se bucură de succes în Statele Unite, mizând pe dorința membrilor de apartenență la o comunitate exclusivistă, aleasă pe sprânceană. 

Imaginat de faimosul birou de arhitectură londonez Collado Collins, după un concept inspirat de binecunoscutul Central Park din New York, Stejarii Country Club va fi prima versiune românească de country-club, combinând un spațiu de relaxare cu unul de socializare, totul în  în inima pădurii Băneasa.

Desfășurat pe o suprafață de aproximativ 22.000 de metri pătrați, Stejarii Country Club va reuni un centru de fitness, piscină, terenuri de tenis interioare și exterioare, terenuri de squash, platform tennis (un sport nou în România), pistă de alergare, spații destinate copiilor și zone de relaxare.

Complexul va găzdui și un centru spa, ce va include pe lângă therapy suites, piscină, spaţii de relaxare, hammam, saună şi camere cu aburi, o terasă, un salon de înfrumusețare și un studio de pilates și yoga.

În vecinătatea clubului va fi amenajat un driving range pentru pasionații de golf, iar amatorii de tenis se vor putea bucura de terenurile clubului pe tot parcursul anului, acestea fiind acoperite cu o zgură specială, utilizată la Turneul de la Stuttgart.

Clic aici pentru o galerie foto cu viitoarele facilități ale Stejarii Country Club.

http://www.stejariicountryclub.ro