FacebookTwitterLinkedIn

Emerald este un centru medical multidisciplinar, specializat în cardiologie, neurologie și imagistică prin rezonanță magnetică (IRM). De asemenea, clinica efectuează rezonanță magnetică cardiacă de stres, o investigație nouă în România, dar foarte utilizată în alte țări europene dezvoltate, care oferă informații cu privire la structura și funcția inimii, atât în repaus cât și în condiții de stres.

„Suntem o clinică ce își propune un domeniu precis de activitate, adresat pacienților cu boli neurologice și cardiologice. Specialitățile noastre medicale sunt interconectate și funcționează sincronizat nu pentru a oferi  soluții izolate din perspectiva fiecărei specialități medicale, ci un răspuns integrat la solicitările pacientului”, spune medicul Răzvan Capșa, directorul medical al Centrului.

Emerald este parte a Grupului de firme SEENERGIA, deținut de familia de Sofianos, care activează de peste 20 de ani în domeniul medical, fiind prezent în patru țări (România, Grecia, Bulgaria și Cipru).