Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Primul centru de testare drive-in pentru Covid-19 în București

Conform datelor publicate de clinica OK Medical, în București se va deschide joi primul centru de testare drive-in Covid-19.
testare covid

In București se va deschide joi primul centru de testare drive-in Covid-19, conform clinicii OK Medical.  În acest centru se vor recolta probele biologice necesare pentru detectarea virusului SARS COV2.

După testare, rezultatele vor fi communicate în maximum 24 ore. Protocolul de recoltare din acest centru drive-in din București va fi similar cu cele utilizate în centrele din Abu Dhabi, Israel, SUA și Coreea de Sud, anunță Mediafax.

Persoanele care doresc să se testeze vor conduce autoturismul în zona de recoltare, iar probele vor fi luate fără ca pacienții să își părăsească mașinile. Se vor face 2 culoare. La prima stație, pacientul este informat despre politica GDPR și se semnează acordul și se fotografiază Cartea de Identitate. Apoi se notează adresa de mail a persoanei ce urmeză să fie testate și numărul de telefon.

Mașina va intra apoi pe culoarul 2 unde pacientului i se va recolta proba din gât pentru analiză, urmând ca în 24 ore acesta să primească rezultatele prin e-mail după ce probele sunt procesate prin testarea Real Time RT-PCR. Cadrele medicale care se vor ocupa de recoltare vor fi echipate corespunzător.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii