Cautare
, Forbes Staff

Bani și Investiţii |
|

Primele subscrise de Groupama Asigurări au crescut cu 9,3% în primul semestru al anului

Groupama Asigurări a înregistrat în primul semestru al anului un volum total al primelor brute subscrise de 504 milioane de lei, în creștere cu 9.3% comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.
 aboneaza-te
shutterstock_474494218

Reprezentanții companiei susțin că evoluția rezultatelor în primul semestru al anului reconfirma poziția de top a Groupama Asigurări pe piața asigurărilor, cât și angajamentul companiei față de creșterea sustenabilă prin performanță.

“Rezultatele obținute de Groupama Asigurări în prima jumătate a anului validează performanța companiei intr-o piață tot mai competitiva. Ele sunt cu atât mai relevante cu cât perioada la care ne raportăm a venit cu numeroase provocări, precum fenomenele meteo extreme din perioada iunie-iulie și impactul reducerii tarifelor RCA anul trecut, pe care am continuat să îl resimțim. Rămânem fideli strategiei de dezvoltare centrată pe nevoile clientului, prin produse adaptate și simplificate, astfel încât să le oferim continuitate atunci când au cea mai mare nevoie si demonstrând că suntem un partener de încredere”, a declarat François Coste, CEO Groupama Asigurări.

În primul semestru din 2018, un avans important a fost înregistrat atât în ceea ce privește asigurările de viață , cât și în privință celor de non-viață. Linia asigurărilor de viață a avut o creștere semnificativă, de 20%, față de aceeași perioadă a anului 2017, ajungând la 21 milioane lei. În ceea ce privește asigurările non-viață, pe linia de Sănătate și accidente, precum și Alte asigurări non-viață creşterile sunt de două cifre (+15%, respectiv +17%), confirmând astfel potențialul ridicat. În total, valoarea primelor brute subscrise în zona asigurărilor non-viață a ajuns la 483 milioane lei, în creștere cu 9% față de aceeași perioadă a anului 2017.

Și segmentele Casco și Property au înregistrat creșteri semnificative. Primele pe segmentul Casco s-au majorat cu 9%, creșterea fiind susținută si de înmatriculările de mașini noi. În același timp, asigurările Property (fără Agro) își continuă dinamica pozitivă (+8% comparativ cu anul trecut), atingând valoarea de 82 milioane lei, ca urmare a creșterii semnificative atât pe segmentul companiilor cât și pe cel al persoanelor fizice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii