FacebookTwitterLinkedIn

Acțiunea a inaugurat segmentul de piață a obligațiunilor de pe platforma AeRO, sistemul alternativ de tranzacționare al bursei. Obligațiunile valorează 1,9 milioane de lei, iar listarea lor a fost asistată de SSIF Broker. Au o vechime de 3 ani și dobândă fixă de 12% pe an, plătibilă trimestrial. Acestea au fost achiziționate de 15 investitori – 14 investitori persoane fizice și un investitor persoană juridică.

,,Am înțeles că, singuri, nu putem duce mai departe ceea ce ne-am dorit, și anume construirea unui brand autohton puternic într-un domeniu cu un necesar de capital intensiv ca al nostru, ci doar cu ajutorul unui partener financiar”, a declarat Cătălin Negoiță, directorul general al companiei C&V Water  Control.

Referitor la costul perceput în primul an, Președintele Consiliului de Administrație al BVB, Lucian Anghel, a anunțat: ,,Costul de a transparentiza un instrument, de a oferi acces investitorilor, de a obține inclusiv acest marketing pentru companie, este de 300 de euro”.

Compania C&V Water Control este producător și importator de echipamente și tehnologie pentru tratarea apei potabile și uzate. Totodată, elaborează tehnologii în scopul potabilizării și epurării apei. Este activă pe piață din 2001 și are un capital social de 200.200 de lei. Anul trecut, a înregistrat o cifră de afaceri de 9 milioane de lei, cu 11% mai mică față de anul trecut. Pentru anul curent, compania anticipează o cifră de afaceri de 22,4 milioane de lei.