FacebookTwitterLinkedIn

De altfel, de numele familiei se leagă conceptul Mega Image, primul magazin deschis fiind în 1995.

Acum, familia Malideros a decis să preia restaurantele OSHO din Capitală, iar cel care se va ocupa de ele este Georgios Malideros.

Prima investiţie a familiei Malideros în acest domeniu a fost în rebranduirea restaurantului OSHO Fish în Retsina, devenit acum un restaurant cu specific mediteranean. Transformarea a însemnat 180.000 de euro şi au fost direcţionate către amenajarea interioară şi schimbarea echipamentelor din bucătărie.

Însă nici OSHO Steak nu a „scăpat” de reamenajări, aici investiţia fiind puţin mai mică, de 120.000 de euro, 70% din sumă fiind folosită pentru schimbarea echipamentelor din bucătărie.

O parte considerabilă a acestor investiţii în bucătărie au vizat achiziţionarea cuptoarelor-grill Josper, folosite de cele mai bune restaurante din topul Michelin şi de bucătari renumiţi precum Gordon Ramsay sau Jamie Oliver.

„Pentru 2014, estimăm o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30%, Retsina contribuind cu 40% la atingerea cifrei de afaceri. Ne propunem ca într-un an de zile să ne situăm în topul restaurantelor cu meniu preponderent de peşte din Bucureşti. Conceptul Retsina este unul interactiv, organizând periodic săptămâni dedicate fiecărui tip de bucătărie mediteraneeană”, a spus Georgios Malideros, proprietarul Retsina şi OSHO Steak.

Peste 60% din clienţii Retsina şi OSHO Steak provin din zona corporate şi au vârsta de peste 35 de ani. Gradul mediu de ocupare al restaurantelor este estimat pentru acest an la aproximativ 100%, pentru prânz şi cină.