FacebookTwitterLinkedIn

Începând din iunie 2013, din momentul preluării de către grupul Kingfisher, Bricostore România a intrat într-un proces de transformare în Brico Dépôt.

„Nu este vorba despre încă un magazin pe piața românească de DIY, ci de lansarea în România a unui concept nou și diferit”, declară Patrick Papot, directorul general delegat al Brico Dépôt România.

În noile “depozite”, care au 12.000 de produse, nu există promoţii, a spus Patrick Papot, însă pentru a dinamiza oferta Brico Dépôt va aduce în mod regulat produse “Arivaj”, adică produse în cantitate limitată, care nu se găsesc în gama permanentă, vândute la un preţ mai scăzut decât cel de pe piață. În catalogul de deschidere sunt deocamdată 150 de produse din această categorie.

Depozitul este organizat în trei zone: materiale de construcție şi renovări, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor.

Brico Dépôt România are în prezent 1.100 de angajaţi, cu o medie de 62 de angajaţi în depozit, restul fiind angajaţii de la sediul central.

Înființat în 1993 în Reims în Franța, Brico Dépôt propune persoanelor fizice și profesioniștilor o ofertă centrată pe construcția, renovarea și amenajarea locuințelor. Astăzi, Brico Dépôt este prezent în Franța și Spania cu peste 147 de depozite, şi în România cu 15 puncte de vânzare. Ţinta pentru România este de a ajunge la 50 de depozite.