Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Primele brute subscrise ale Groupama Asigurări au scăzut cu 11%

Primele brute subscrise ale Groupama Asigurări au fost însă în scădere, în 2013, cu 11% comparativ cu anul anterior, ajungând la 718 milioane de lei, pe fondul diminuării expunerii pe linia RCA, potrivit datelor transmise de companie.
bani_casa_asigurare.jpg

Rezultatul tehnic net al companiei s-a îmbunătățit cu peste 50% comparativ cu 2012, și s-a bazat pe o profitabilitate mai bună a produselor clasice, a mai anunțat Groupama.

Un aport important în obținerea acestui rezultat au avut creșterea performanței pe linia Casco și reducerea voluntară a expunerii pe RCA, cumulat cu îmbunătățirea rezultatului tehnic net, precum și îmbunătățirea rezultatului tehnic net pe asigurările de proprietăți.

Principalele linii de asigurări care au înregistrat creșteri ale veniturilor au fost Bunuri și proprietăți (asigurări agricole incluse), Transport, precum și Sănătate & accidente.

“Anul 2013 a reprezentat pentru Groupama Asigurări un an de tranziție și ultimul an în care am înregistrat pierderi. Ne-am îmbunătățit semnificativ profitabilitatea produselor de bază și ne-am dezvoltat pe liniile Casco și Property într-un ritm mai accelerat decât piața”, a declarat Francois Coste, director general Groupama Asigurări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii