Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Prime Dash, acceptat de Microsoft în cadrul unui program de accelerare pentru FinTech-uri

Prime Dash a fost selectat de gigantul american Microsoft pentru a deveni membru al unui program de accelerare dedicat creșterii FinTech-urilor B2B la nivel național și global.  
Catalin Rus[1]

Prime Dash, FinTech care a dezvoltat un ecosistem de soluții financiare pentru companii și instituții fnanciare, a fost acceptat de Microsoft într-un program de accelerare și a fost listat pe Azure Marketplace. Participarea la acest program, conceput pentru FinTech-uri cu potențial ridicat, facilitează o creștere accelerată pentru companie și totodată, creează oportunitatea pentru o mai mare implicare în susținerea procesului de digitalizare al institutiilor financiare si al companiilor.

Suntem încântați să fim selectati ca parteneri în acest program iar oportunitatile de scalare globală cu Microsoft sunt o validare a muncii întregii echipe! Misiunea noastră este aceea de a sprijini institutiile bancare și companiile în procesul de transformare digitală, și sunt încrezător că acest parteneriat va contribui semnificativ la realizarea acestui deziderat.”a declarat Cătălin Rus, COO și cofondator Prime Dash. „Participarea la acest program ne va ajuta să accelerăm, să creștem, iar beneficiile și valoarea imensă aduse de această acceptare vor fi un foarte bun catalizator pentru dezvoltarea și extinderea operațiunilor companiei.”

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii