FacebookTwitterLinkedIn

Zona Primăverii – Mircea Eliade este cunoscută ca fiind  unul dintre cele mai elegante și prospere cartiere bucureștene, remarcându-se  prin restaurante din cele mai diverse, de la cele cu specific românesc pâna la cele internaționale, sedii ale ambasadelor și consulatelor dar și sedii elegante private banking sau sedii ale unor instituții internaționale.

În apropierea acestei splendide proprietăți, se afla Parcul Bordei și Parcul Herăstrău, Muzeul Palatul Primăverii, fosta resedinta a soților Ceausescu și Clubul Floreasca. Cele mai cunoscute și elegante cafenele și restaurante din București se regăsesc în această zonă.

Penthouse-ul este amplasat într-un imobil construit recent, ocupând etajele 5 și 6, cu o suprafață totală construită de 721mp. Toate materialele și amenajările interioare sunt de o calitate excepțională și pot satisface cele mai exigente gusturi și cerințe.

Un element care face ca această ofertă să fie unica este piscina aflată la ultimul etaj, cu deschidere spre tarasă si o panoramă care iți taie respirația!

Piscina este disponibilă tot anul, fiind  acoperită cu un tavan detașabil vara, sistem de irigații pentru gazon si vegetație.

Proprietatea are șase camere, bucătărie, 4 băi și un grup sanitar, 2 terase de 188mp și respectiv 140mp, saună. Imobilul are servicii de recepție și pază 24/24h.