Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

Primăria Municipiului București: Accesul în mijloacele STB va fi limitat

Primăria Capitalei a transmis marți, 5 mai, că transportul în comun va funcționa la capacitate maximă începând cu data de 18 mai. Însă, accesul la mijloacele STB va fi totuși limitat, astfel călătorii vor trebui să respecte o distanță între ei de 1,5 metri.  
STB

“Accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 m. Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar prin uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi”, menţionează Primăria Municipiului București (PMB).

În plus, conducerea primăriei Capitalei a mai precizat și că toate vehiculele sunt “dezinfectate cu substanţe care distrug virusurile”. De asemenea și stațiile de așteptare vor fi dezinfectate, precum și mobilierul aferent, aflat în administrarea STB, conform Agerpres.

Măștile medicale, în continuare obligatorii

“Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, recomandăm tuturor bucureştenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să îşi protejeze nasul şi gura cu măşti medicale sau confecţionate din material de bumbac, dar şi ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare). Călătorii sunt rugaţi să respecte, de asemenea, şi noile reglementări privind distanţarea socială”, a precizat reprezentanții primăriei Capitalei.

Pe de altă parte, pentru a se asigura că se vor respecta măsurile de siguranță și noile reguli de acces în mijloacele de transport în comun, PMB mai precizează că în punctele cu trafic intens călătorii vor fi ghidați de către controlorii STB, cu ajutorul Poliției Locale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii