Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Prima TV a intrat în insolvență

Televiziunea Prima TV, deţinută de omul de afaceri Cristian Burci, a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea de deschidere a procedurii generale împotriva debitorului şi a desemnat administratorul judiciar, informează MEDIAFAX.
prima_TV.png

Dosarul prin care societatea Prima Broadcasting Group SRL, care deţine licenţa audiovizuală a televiziunii Prima TV, a cerut deschiderea procedurii de intrare în insolvenţă a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII-a Civilă, pe 6 august.

Materia procesului este „faliment”, iar obiectul este „cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014 rep. cf. disp. art. 114 indice 22 alin 1 din ROIJ”. Primul termen în acest dosar a fost stabilit iniţial pe 3 septembrie, însă, pe 19 august, Tribunalul Bucureşti a admis cererea de preschimbare a termenului de judecată.

Dosarul a fost judecat pe 19 august, iar judecătorul a admis cererea debitorului SC Prima Broadcasting Group SRL. „În temeiul art. 71 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă”, instanţa a decis deschiderea procedurii generale împotriva debitorului.

Instanţa a desemnat societatea SMDA Insolvency SPRL ca administrator judiciar provizoriu, „care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 raportat la art. 87 alin. 1 lit. a din Legea nr. 85/2014, cu o remuneraţie de 3.000 lei din averea debitorului”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii