Cautare
, Contributor

Energie |
|

Prima stație Nobel Oil, inaugurată la Iași

Deschiderea stației de distribuție a fost făcută în prezența lui Gustaf Nobel, descendentul lui Ludvig Nobel.
www.paulpadurariu.ro © 2015 Paul Padurariu

Compania Nobel Oil Downstream România a inaugurat ieri prima sa stație de distribuție, în Iași, ce va deservi, potrivit estimărilor reprezentanților companiei, 1.200 de autoturisme pe zi.

La evenimentul de inaugurare a participat, alături de reprezentanți ai autorităților locale, Gustaf Nobel, director în Consiliul de Administrație al Nobel Oil Services (UK) Ltd și stră-strănepotul lui Ludvig Nobel, unul dintre fondatorii legendarei companii BraNobel Oil.

FORBES GREEN AWARDS, pe 25 noiembrie

Construcția rețelei de downstream a Nobel Oil este coordonată, din postura de director genral al companiei din România, de către John Long, un nume celebru în domeniu. “Aceasta va fi cea de-a patra mea intrare pe piață în domeniul downstream, cea de-a cincea pe plan internațional și prima pentru un brand complet nou. De aceea îmi face cea mai mare plăcere să lansez Nobel Oil în Romania”.

Stația de distribuție carburant Nobel Oil este situată pe una dintre cele mai intens circulate artere din Iași, pe Bulevardul Nicolae Iorga nr. 6M. Noua stație cuprinde trei unități de distribuție capabile să alimenteze 6 vehicule concomitent.

În acord cu principiile de responsabilitate socială ale companiei, acoperișul stației este proiectat într-o manieră inovatoare, care permite instalarea de panouri fotovoltaice. Acestea acoperă nevoile de funcționare ale stației, care funcționează independent de rețelele de distribuție energie.Nobel Oil este prima companie din România care oferă un terminal de plată în exteriorul magazinului, ce permite clienților să achite cash sau card.

Sustenabilitatea, între teorie și implementare

Nobel Oil a încheiat un parteneriat cu DHL, unul dintre lideri de piață la nivel mondial în domeniul logistic, și astfel va putea oferi servicii de livrări express și de curierat în stațiile sale.

Michael Wring, CEO al Nobel Oil Services (UK) Ltd a subliniat că deschiderea primei stații în România reflectă în mod evident strategia de creștere a Nobel Oil Services. ”Acest proiect din segmentul de downstream din România este primul de acest tip pentru noi și reflectă preocuparea companiei de a se diversifica și de a căuta noi piețe și oportunități. Credem în succesul acestei afaceri, care va consolida poziția Nobel Oil în calitate de grup de firme dinamic din domeniul energiei”, a declarat oficialul Nobel Oil.

Electrica începe (din nou) negocierile cu Fondul Proprietatea

Nobel Oil Downstream România își propune să dezvolte o prezență națională până în 2018. Compania este o reprezentanță a Nobel Oil Services UK Ltd, unul dintre furnizorii cei mai importanți de servicii de foraje, inginerie și project management, mentenanță, achiziții și extracției de țiței din zona Mării Caspice. Grupul de companii este activ internațional în comercializarea țițeiului, gazelor naturale și a produselor petroliere rafinate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii