Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Lideri |
|

Prima rectificare bugetară din acest an stabilește 115,5 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Ministerul Finanţelor a primit cea mai mare sumă la prima rectificarea bugetară din acest an, 1,28 miliarde lei, în principal pentru contribuţia României la bugetul Uniunii Europene (UE), iar Secretariatului General al Guvernului (SGG) are în plus aproape 150 milioane lei, din care 115,5 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor, informează News.ro.
 aboneaza-te
catedrala-mantuirii-neamului

Cheltuielile bugetului general consolidat se majorează cu 7,09 miliarde de lei în urma rectificării bugetare, în contextul în care veniturile au crescut cu 5,99 miliarde lei.

Bugetul asigurărilor sociale de stat primeşte în plus 852,1 milioane lei, în principal pentru asigurarea drepturilor de pensie.

Bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate primeşte 557,5 milioane lei, în principal pentru asigurarea drepturilor salariale ale personalului din unităţile sanitare.

Ministerului Afacerilor Interne primeşte 366,3 milioane lei, din care 100 milioane lei pentru plata pensiilor militare de stat.

Ministerului Educaţiei Naţionale primește în plus 178,1 milioane lei, în principal pentru burse şi despăgubiri civile.

Ministerului Transporturilor primește în plus 170,5 milioane lei, în principal pentru facilităţile la transport acordate diferitelor categorii sociale (studenţi, pensionari, veterani de război etc.).

Secretariatul General al Guvernului primeşte în plus 147,8 milioane lei, din care 115,5 milioane de lei în principal pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

VEZI PUBLICITATEA LA TELEVIZIUNILE DE ȘTIRI – (IANUARIE – IULIE 2018)

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii