Cautare
, Contributor

ForbesCars |
|

Prima mașină lansată la Mobile World Congress 2013

Ford EcoSport
Astăzi, la un eveniment dedicat tehnologiei mobile - Mobile World Congress, ce se desfășoară la Barcelona, Ford a lansat prima sa aplicație adevărată ce conectează smartphone-urile sistemului SYNC. Și odată cu aceasta și versiunea europeană a SUV-ului de clasă mică EcoSport.

Ford nu a mai avut răbdare o săptămână până la începerea Salonului Auto de la Geneva și a arătat astăzi la Barcelona noul său SUV de clasă mică, EcoSport. Aceasta este prima înfățișare a versiunii europene a acestui nou model Ford ce va fi disponibil la vânzare începând de la finele acestui an. În România sosește cel mai probabil din 2014.

Folosind platforma lui Fiesta, EcoSport va fi motorizat de motorul de un litru de 125 CP fie de un motor pe benzină de 1.5 litri cu 100 CP sau un diesel de 90 CP. Va putea fi echipat cu Ford SYNC ce se va conecta telefoanelor mobile prin intermediul unei aplicații speciale. Prin intermediul aplicației SYNC AppLink Ford intra în cercul destul de restrâns momentan al constructorilor ce oferă sisteme capabile să se conecteze complet cu telefonul mobil inteligent.

Odată conectat prin intermediul telefonului cu sistemul SYNC, șoferul poate comanda vocal toate funcțiile de entertainment sau de telefonie.

Vedeți aici galeria foto completă a noului Ford EcoSport și a sistemului SYNC.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii