Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Burse |
|

Prima emisiune de obligațiuni a producătorului de telefoane mobile iHunt a intrat la tranzacționare

Prima emisiune de obligațiuni a retailer-ului online și a producătorului de telefoane mobile iHunt au intrat pe sistemul de tranzacționare multilaterală al BVB.
bvb.jpg

Emisiunea are o valoare nominală de 7 milioane de lei și cuprinde 70.000 de obligațiuni cu o scadență de 3 ani și o valoare nominală de 100 lei/obligațiune.

Obligațiunile au fost emise în noiembrie 2020 și au o rată a dobânzii fixă ​​de 8,75% pe an, plătibilă semestrial.

La finalul lunii octombrie, iHunt a derulat un plasament privat pentru vânzarea de obligațiuni, intermediat de TradeVille. Investitorii au plasat ordine de subscriere în valoare de peste 10 milioane lei, cu 3 milioane de lei mai mult față de valoarea vizată de iHunt. Obligațiunile au fost emise la începutul lunii noiembrie și au fost alocate pentru 63 de investitori de retail.

Obligațiunile iHunt vor fi tranzacționate sub simbolul bursier HUNT23 și ISIN RO9J4ZSS24K1.

iHunt Technology a fost fondată în 2015 și comercializează pe piața românească telefoane mobile, gadget-uri și accesorii atât sub brandul propriu, cât și din portofoliul altor producători. Compania a raportat în primele nouă luni din 2020 o cifră de afaceri de 26,65 milioane de lei, în creștere cu 62% comparativ cu aceeași perioadă din 2019, în timp ce profitul net obținut a fost de 3,87 milioane de lei.

În plus, iHunt Technology a fost și primul retailer online și brand românesc de telefoane mobile listat la Bursa de Valori București (în iulie 2019). Acțiunile iHUNT au crescut cu 41% în 2020.

Capitalizarea bursieră a companiei este în prezent de peste 63 milioane de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii