Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Prima emisiune de obligațiuni Prefera Foods intră la tranzacționare

Obligațiunile Prefera Foods intră pe 10 septembrie la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare sub simbolul bursier PRF26E.
prefera

Prima emisiune de obligațiuni are o valoare de 5 milioane de euro, bani care ar urma să fie folosiți pentru dezvoltarea activității curente, notează Progresiv.

„Compania a atras de la investitori suma de 5 milioane de euro. Obligațiunile au scadența la 23 iulie 2026 și o rată anuală a cuponului fixă de 7,5%, plătibil semestrial. În cadrul plasamentului derulat în luna iulie a acestui an, au subscris 127 investitori, dintre care 18 investitori calificați și 109 investitori de retail”, se arată în anunțul Bursei de Valori București.

Prefera Foods este unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa locală a conservelor. În 2017, compania a fost preluată de antreprenorul Raul Ciurtin și, tot atunci, a traversat și un proces complex de restructurare și modernizare ale portofoliului.

În prezent, portofoliul Prefera Foods cuprinde branduri precum „Capricii și Delicii”, „de Azi” și „Unfished”, un brand care oferă o alternativă vegetală la ton și somon.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii