FacebookTwitterLinkedIn

Prima ediţie TechHub Meetups, care va avea loc joi, 18 iulie, începând cu ora 18.30, va dezvălui audienţei secretele care au stat la baza dezvoltării produselor Bitdefender. Seara va debuta cu un panel de discuţii din care vor face parte Bogdan Dumitru (Chief Technology Officer), Cătălin Coşoi (Chief Security Strategist) şi Viorel Canja (Head of Antimalware and Antispam Labs). Invitaţii speciali ai evenimentului ocupă poziţii cheie în cadrul companiei Bitdefender şi vin în premieră în faţa comunităţii pentru a împărtăşi bunele practici învăţate de-a lungul timpului. Discuţiile vor fi moderate de Bogdan Pencea, jurnalist IT&C şi Fondator DAS Cloud.

Participarea la eveniment este gratuită prin înregistrarea prealabilă la http://bitdefendertechsecrets-press.eventbrite.com/

Evenimentul va continua cu o sesiune deschisă de întrebări şi răspunsuri în care publicul va putea afla informaţii despre modul în care se dezvoltă produse de succes. Seara se va încheia cu o sesiune de networking în cadrul căreia participanţii vor avea ocazia să se cunoască şi să interacţioneze în mod direct cu invitaţii speciali ai evenimentului.

„TechHub Meetups sunt o serie de evenimente create pentru a ajuta comunitatea să îşi dezvolte propriile proiecte mai repede şi mai eficient şi să descopere noi modalităţi de inovare pe piaţa globală. Dezvoltarea de produse este una dintre temele principale de discuţie pentru comunitate şi ne bucurăm că putem să aducem în faţa audienţei TechHub Bucharest oamenii cheie care au contribuit la crearea produsului Bitdefender. Mulţumim pe această cale companiei Bitdefender pentru susţinerea acordată şi implicarea de care a dat dovadă de-a lungul colaborării noastre”, a declarat Daniel Dragomir, Director Executiv şi Co-Fondator TechHub Bucharest.

Compania românească Bitdefender este unul dintre cei mai importanţi jucători ai industriei globale de securitate informatică şi a fost înfiinţată de antreprenorii Măriuca şi Florin Talpeş. Începând cu luna iunie, Bitdefender a anunţat că va susţine TechHub Bucharest pentru a ajuta comunitatea să creeze produse de succes la nivel global.

Bitdefender şi TechHub Bucharest au colaborat anterior la organizarea Open Hours, eveniment care a avut loc marţi, 9 iulie, iar Florin Talpeş, Fondator şi Preşedinte Bitdefender, a discutat în mod direct cu 12 echipe care dezvoltă start-up-uri în tehnologie. Seria de evenimente continuă cu prima ediţie TechHub Meetups care va dezvălui audienţei secretele tehnice din spatele produselor Bitdefender.