Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Prima Development Group va finaliza construcția proiectului Core Timpuri Noi anul acesta, în urma unei investiții de 20 de milioane de euro

Prima Development Group, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea, va finaliza anul acesta construcția a 640 de apartamente în București și Oradea.
Core Timpuri Noi

Prima Development Group, unul dintre cei mai activi dezvoltatori din România, după numărul de unități rezidențiale livrate în fiecare an, are în prezent 10 proiecte în derulare.

„Anul acesta consolidarea extinderii proiectelor rezidențiale în București face parte din strategia de business a grupului. Ne propunem să livrăm în fiecare an câte 500 de apartamente și astfel să ne sporim portofoliul de proiecte rezidențiale durabile. Pentru noi, extinderea în Capitală a reprezentat un pas firesc în evoluția celor 15 ani de experiență imobiliară și credem că viziunea noastră despre ce înseamnă o locuință fiabilă este foarte bine primită. Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale orașului, iar la finalul acestui an și începutul anului viitor vom demara încă trei proiecte importante în București, ce vor însuma peste 2.500 de apartamente”, spune Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

În Oradea dezvoltatorul a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Pe piața imobiliară din București, Prima Development Group a intrat în 2007 odată cu demararea proiectului Boemia Apartments, un ansamblu rezidențial tip boutique ce însumează un total de 75 de apartamente. În acest proiect dezvoltatorul imobiliar a investit 8,5 milioane de euro.

Cel de-al doilea proiect din București dezvoltat de Prima Development Group este Core Timpuri Noi. Investiția pentru acest proiect se ridică la 20 de milioane de euro, iar cele 240 de apartamente vor fi finalizate anul acesta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii