FacebookTwitterLinkedIn

La începutul anului 2023, primele 200 de apartamente vor fi gata pentru predare către proprietari, iar alte 150 vor fi finalizate până în la sfârșitul anului 2023. Ansamblul de locuințe va fi construit integral până în 2025, potrivit companiei. Investiția totală se ridică la 40 de milioane de euro.

Green Residence înseamnă aduce 800 de apartamente grupate în șase imobile cu demisol, parter și 10 etaje și mai mult de 4.000 de metri pătrați de spații verzi.

„Prima Nufărul este un proiect de referință al nostru în Oradea și prin continuarea sa cu Green Residence devine cel mai mare ansamblu rezidențial din acest oraș, cu peste 1.600 de apartamente. Ridicăm conceptul de confort la un nivel superior și oferim clienților noștri toate facilitățile unor locuințe inteligente, cu sisteme smart, înconjurate de spații verzi. Direcția sustenabilității, a reducerii amprentei de carbon este una dintre preocupările majore ale Prima Development Group”, a declarat Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

Prima Development Group este un dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unități rezidențiale livrate anual, cu 10 proiecte în derulare în prezent. 

Anul acesta, grupul a demarat lucrările la proiectul rezidenţial Arena Residence. Investiţia totală se ridică la 65 de milioane de euro.

De asemenea, în luna martie, Prima Development Group a finalizat ansamblul rezidențial Boemia, în urma unei investiții de 8,5 milioane euro.

Cu o experiență de 15 ani în construirea de locuințe durabile, compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București, acolo unde semnează până în prezent două proiecte rezidențiale, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi.