FacebookTwitterLinkedIn

LS Travel Retail Romania a închiriat peste 73 de metri pătrați în prima clădire a proiectului Green Court Bucharest, unde își va implementa conceptul brandului internațional 1 Minute, începând cu ianuarie 2015. Compania își deschide cel de-al 15-lea magazin din rețeaua 1 Minute și va oferi o selecție de mâncare și băuturi (sandvișuri preparate pe loc, produse de patiserie proaspete, cafea, băuturi răcoritoare etc) și produse complementare (țigări, ziare etc).

Celălalt chiriaș, Corporate Management Events, o companie românească care deține mai multe restaurante în clădiri de birouri din București, sub brandul „Best Chef”, a închiriat 600,6 metri pătrați la parterul clădirii A și va deservi întregul proiect. Cu alte patru restaurante deschise în proiecte de birouri din Capitală, Best Chef va oferi chiriașilor din Green Court Bucharest o varietate zilnică de preparate calde. Restaurantul va fi inaugurat în luna februarie 2015.

La momentul lansării clădirea A era deja închiriată în procent de 90% companiilor Orange România și Schneider Electric România, care se vor muta până în primăvara anului 2015.

Green Court Bucharest este primul proiect pe piața din România al suedezilor de la Skanska.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri și şi-a început activitatea în piața locală în anul 2011. Compania face parte din Grupul Skanska, unul dintre principalii jucători mondiali în dezvoltare imobiliară și construcții. Operațiunile grupului sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România și Polonia.