Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Bani și Investiţii |
|

Prima aplicație de mobile din istoria companiei Eurolife FFH, acum disponibilă pentru clienți

Eurolife FFH lansează prima aplicație de mobile dedicată clienților din portofoliu. Aplicația se numește Eurolife FFH App Asigurări și poate fi descărcată atât de pe App Store, cât și de pe Google Play.
Eurolife FFH

Eurolife FFH lansează prima sa aplicație de mobile pe plan local – Eurolife FFH App Asigurări, instrument prin care compania își urmărește strategia de a crea un univers de experiențe digitale simple și complete pentru clientul final sub conceptul “EurolifeConnect”.  Cu ajutorul acesteia, clienții își vor putea vizualiza portofoliul de polițe online, și vor putea face plata primelor de asigurare în doar câteva click-uri, direct din aplicație.

La Eurolife FFH credem că este importantă nu atât prezența digitală, cât mai ales definirea unei strategii de business pentru era digitală, strategie pe care o continuăm prin lansarea acestei aplicații, și pe care o vom urmări și dezvolta și în perioada următoare. Suntem hotărâți să oferim clienților noștri un ecosistem digital cu experiențe tehnologice unice, simple și intuitive, adaptate ritmului și intereselor acestora. Lansarea Eurolife FFH App vine astfel să susțină dorința întregii noastre echipe de a ne sprijini clienții cu produse și servicii care să facă diferența în piața de asigurări”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH Asigurări.

Odată instalată, în doar câțiva pași simpli, clientul are acces la întreg portofoliul de polițe active, încheiate la Eurolife FFH, cu detalierea riscurilor și a sumelor asigurate aferente. De asemenea, în doar câteva click-uri acesta poate face plata primelor de asigurare, economisind astfel timp și evitând drumurile la bancă sau transferul manual din alte conturi.

Beneficiile aplicației Eurolife FFH:

  1. Acces rapid la polițele încheiate la Eurolife FFH Asigurări.
  2. Riscurile acoperite și sumele asigurate – într-un singur loc.
  3. Plata rapidă a primelor de asigurare.
  4. Actualizarea rapidă a datelor personale și de contact.
  5. Acces direct pentru a înainta un anunț de daună.
  6. Acces direct, prin telefon, la un consultant Eurolife FFH.
  7. Achiziție de noi asigurări disponibile online.

 

Dezvoltarea aplicației continuă și în perioada următoare, astfel că în scurt timp îi vor fi adăugate noi funcționalități, respectiv: acces la un proces de anunțși evaluare daună online, simplificat, precum și un modul de administrare cu posibilitatea de a aduce modificări polițelor deținute direct din aplicație.

Lansarea acestui nou produs digital continuă investițiile în această zonă inițiate de Eurolife FFH încă din 2018, prin lansarea asigurării de călătorie, primul produs online, end-to-end, din portofoliul companiei. A urmat apoi, în 2019, lansarea primei asigurări de bilete de evenimente dezvoltată în parteneriat cu platforma www.bilete.ro, disponibilă de asemenea online.

Eurolife FFH dispune de un portofoliu extins de produse, dedicate atât clienților persoane fizice, cât și juridice, portofoliu susținut de canale diversificate de vânzare: bancassurance, parteneri, brokeri și online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii