Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Prețul petrolului înregistrează o creștere semnificativă

Prețul petrolului s-a majorat după ce producătorii din SUA au fost nevoiți să își reducă activitatea din cauza pandemiei de Covid-19.
petrol

 

Pentru prima dată în 2 luni, barilul de petrol a crescut cu 30 de dolari, indică Bloomberg. Numărul de puțuri active din SUA a scăzut în ultimele săptămâni mai mult decât în ultimul deceniu. În același timp Irak a declarat că intenționează să oprească producția pentru unul din câmpurile sale petroliere, indică digi24.ro.

Pentru livrare în luna iulie, petrolul Brent a crescut cu 3,8% (33,74 dolari) după înregistrarea unei creșteri de 4,9% săptămâna trecută. Pentru luna iunie, petrolul West Texas Intermediate a înregistrat o majorare de 5,4% (31,01 dolari) la bursa din New York, iar la Londra creșterea a fost de 4,9% (30,97 dolari), indică Mediafax.

Acțiunile care au înregistrat o creștere bruscă în ultima lună pot suferi scăderi însemnate din cauza lipsei de măsuri pentru combaterea noului coronavirus, susține Jerome Powell, președintele rezervației federale. Recuperarea economică a SUA ar putea dura până la sfârșitul anului 2021, a mai declarat Powell.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii