Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Energie |
|

Prețul petrolul scade înaintea reuniunii OPEC+ privind politica de aprovizionare

Prețul petrolului a scăzut luni înaintea unei reuniuni a OPEC și a aliaților săi, care ar putea decide susținerea unei creșteri a prețurilor pe fondul șocurilor din aprovizionare și a recuperării post-pandemice.
Oil,Drilling,Derricks,At,Desert,Oilfield,For,Fossil,Fuels,Output

Petrolul brut Brent a scăzut cu 14 cenți sau 0,2%, la 79,14 dolari pe baril azi dimineață, după ce a crescut cu 1,5% săptămâna trecută, a patra creștere săptămânală înregistrată consecutiv. Petrolul american a scăzut cu 15 cenți sau 0,2% la 75,73 USD, după ce a crescut în ultimele șase săptămâni transmite Reuters.

Prețurile petrolului au crescut din cauza întreruperilor în aprovizionare și a creșterii cererii globale, determinând săptămâna trecută ca prețul petrolului Brent să depășească 80 de dolari, maximul din ultimii aproape trei ani.

OPEC +, care grupează Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) și aliații, inclusiv Rusia, se confruntă cu presiuni din partea unor țări pentru a produce mai mult petrol pentru a ajuta la scăderea prețurilor, deoarece cererea și-a revenit mai repede decât se anticipa în anumite părți ale lumii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii