FacebookTwitterLinkedIn

Seria de tablete Prestigio Visconte este una dintre primele care adoptă noul procesor Intel Celeron Dual-Core 64-bit cu frecvența de 1.46 GHz și oferă, astfel, o capacitate de procesare de două ori mai bună și performanțe grafice de trei ori mai bune decât generația anterioară de procesoare Intel Atom. Are o rezoluție de 1200×800, până la 64 GB capacitate de stocare internă, este disponibilă atât cu Windows 8.1, cât și cu Windows 8.1 Pro, în variantele cu Wi-Fi și 3G.

Seria de tablete Prestigio Visconte este compatibilă cu numeroase aplicații – de la cărți, jocuri, fotografii, filme și muzică la aplicații educaționale și de productivitate dezvoltate de partenerii din ecosistemul Microsoft. Este o tabletă versatilă, ușor de utilizat indiferent de mediu. Capacitatea de stocare include un SSD intern de 32GB/64GB și se poate extinde până la 64GB prin intermediul cardurilor Micro SD, anunță reprezentanții companiei.

Prețul unui dispozitiv cu capacitate de stocare internă de 32 GB şi Wi Fi costă 1.450 de lei și poate ajunge până la 1.800 de lei pentru modelul 64 GB cu conexiune 3G.