Cautare
, Contributor

Travel |
|

Prestige Tours : Servicii VIP pe destinația Antalya, pentru vara anului 2015

Ca urmare a unui parteneriat semnat între compania Prestige Tours cu Calypso Tour, parte a grupului Casio Air, pentru sezonul de vară 2015, turiştii agenţiei de turism pot beneficia, în premieră, de servicii VIP care presupun şi asistenţă 24/7.
 aboneaza-te
Turcia,_Antalya.JPG

Cele două companii au anunţat acest parteneriat în cadrul celei de-a XXXII-a ediţii a Târgului de Turism al României, ce are loc la Romexpo, în perioada 13-16 noiembrie.

Anual, aproximativ o sută de mii de român aleg ca destinaţie de vacanţă staţiunile din Turcia, de aceea, spun reprezentanţii companiei, atenţia pentru detalii este foarte importantă, iar prin acest seviciu VIP se asigură asistenţă pe întreaga perioadă a şederii, iar ghizii sunt vorbitori de limba română şi limba turcă.

”Pregătim turiștilor o nouă abordare pentru o destinație tradițională. O Antalya altfel, pentru toți cei care aleg să revină în fiecare vară în Turcia. Prestige Tours dorește să le ofere clienților săi mai multe opțiuni, mai bune, din punct de vedere al serviciilor, respectiv al tarifelor, atât pentru hotelurile alese, cât și pentru excursiile optionale”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours, parte a grupului Happy Tour.

„Oferta pentru 2015 va cuprinde hoteluri exclusiviste, asistență turistică în limba română din partea ghizilor de turism pe durata întregii călătorii. Dacă, de obicei, un singur ghid are în grijă 1.000 de turiști, Calypso Tour pune la dispoziție șapte reprezentanți pentru acealași număr de clienți, pentru că serviciile de calitate și grijă față de turist sunt prioritare. În plus, accesul la informații, hărți, facilități, excursii optionale este disponibil pentru clienții VIP prin intermediul tabletelor ce vor fi înmânate turiștilor încă din aeroport și disponibile lor pe toată perioada șederii. Turistul beneficiaza de un tratament special încă din clipa în care ajunge în aeroport”, explică Elena Anghel.

Printre hotelurile ce vor fi disponibile turiștilor din România prin intermediul Calypso Tour se numără Resortul Port Nature, Hotelul Mardan Palace, Hotelul KayaBelekPalazzo, Hotelul Miracle, Calista Luxury și Marti Myra. În plus, oferta VIP cuprinde excursii opționale în cele mai frumoase zone din Antalya, precum și croaziere cu iacht privat, tandem-parapanta, jeep-safari, rafting și scufundari.

Şi Prestige Tours vine cu oferte speciale pe perioada târgului, astfel că pachetele sezonului estival 2015 pornesc de la 400 de euro/persoană, în perioada Târgului de Turism turiștii beneficiind de reduceri de până la 35%.

Bugetul mediu anual pentru o vacanță în Antalya este de 750 de euro/persoană. În majoritatea cazurilor, turistul român alege un hotel de 5 stele și servicii all inclusive. Peste 80% dintre turiștii care aleg Antalya optează pentru ofertele hotelurilor de lux și exclusiviste.  ”Cererea pentru astfel de unități crește de la an la an. Se solicită o ofertă mai amplă de hoteluri, turiștii sunt dornici să încerce cele mai noi hoteluri de lux. Astfel de turiști VIP plătesc, în medie, 1.500 euro/persoană pentru o vacanță în Antalya”, spune Aytaҫ Aҫikgӧz, European Contract Manager Calypso.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii