Cautare
, Contributor

Travel |
|

Prestige Tours lansează chartere din București către Maldive și Sri Lanka

Pentru cei care se gândesc deja la locul unde îşi vor petrece vacanţa de Revelion, turoperatorul Prestige Tours, parte a grupului Happy Tour, a lansat pachete de vacanță către Maldive și Sri Lanka, operate prin curse directe, cu plecare din Bucureşti.
bagaj.jpg

Potrivit reprezentanţilor companiei, pachetele vor fi disponibile pentru Revelionul 2014-2015, iar zborurile sunt directe si sunt operate în colaborare cu compania aeriana Fly Dubai. ”Am lansat în premieră anul trecut chartere către destinații exotice, în speță, Mauritius. Faptul că s-a dovedit a fi un succes ne-a determinat să lansăm, tot în premieră, și în acest an, pachete spre destinații exclusiviste și să venim în întâmpinarea turiștilor dornici de experiențe excepționale cu oferte atractive de Revelion”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

Pachetele pe Maldive pornesc de la 3.718 euro, iar perioada de călătorie este 26 decembrie 2014 – 2 ianuarie 2015. Zborurile sunt operate de către compania Fly Dubai, iar cazarea se face la cele mai cunoscute resorturi din frumosul arhipelag Maldive. Până la sfarsitul lunii august, sejururile pot fi achiziționate prin early booking, cu o reducere de 5%.  ”De-a lungul unui an, câteva sute de români aleg să-și petreacă vacanța în Maldive, chiar dacă nu există un zbor direct de la București sau din România către această destinație. Un motiv în plus să ne așteptăm la un grad maxim de ocupare pentru pachetele de Revelion care oferă transportul direct către Maldive”, spune Elena Anghel.

În plus, amatorii de călătorii exotice pot alege şi Sri Lanka, unde tarifele pornesc de la 1.969 euro pentru perioada 29 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015. ”Sri Lanka a intrat deja în agenda de călătorie a românilor, în tot timpul anului, de obicei, în pachete care includ și o vizită a Dubaiului”, mai explică Elena Anghel. Discountul de early booking este de 5% pentru pachetele achiziţionate până la sfârşitul lunii august.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii