Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Prestige Tour lansează charter către Antalya din Suceava

Agenția de turism Prestige Tours International lansează în această vară un zbor direct către Antalya, de pe aeroportul din Suceava, zborul fiind operat de Blue Air  în parteneriat cu agenția.
 aboneaza-te
Vacanta Turcia Antalya Daiavedra

Charterul începe pe 18 iunie, și va dura până pe 17 septembrie 2016, având o frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă.

Prețul pentru pachetele turistice către Antalya încep de la 300 euro/persoană, cu toate taxele incluse, transport cu avion charter, șapte nopți de cazare, servicii masă, transfer de la aeroport și asistență turistică în limba română.

VEZI ȘI: BUCUREȘTI, NOUA DESTINAȚIE PENTRU CITY BREAK-URI

„Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice cu destinația Antalya, cu plecare din zona de nord a Moldovei. Ca urmare, am conceput pentru 2016, pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava”, spune Elena Anghel, director Prestige Tours.

VEZI ȘI: BLUE AIR LANSEAZĂ CURSE DE PE AEROPORTUL DIN TIMIȘOARA SPRE CINCI DESTINAȚII DE VACANȚĂ DIN GRECIA ȘI TURCIA

Pachetele turistice charter către Antalya vor fi disponibile în toate agențiile din țară, în special în Suceava, Rădăuți, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Botoșani, Târgu Neamț și Piatra Neamț.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii