Cautare
, Art Director

Gadget |
|

UNDER PRESSURE

Wacom este un nume care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, tabletele grafice ale companiei fiind alegerea numărul unul în majoritatea studiourilor de creație și design, dar și a fotografilor din întreaga lume.
wacom_DSF3062

Orice retușare a unei fotografii, orice ilustrație si orice post-producție necesită ore și ore de muncă, dar și productivitate și eficiență, de multe ori „under pressure”.

Am testat în departamentul nostru de creație versiunea „large” din seria Intuos, destinată profesioniștilor, și n foarte scurt timp a devenit de neconceput ca retușarea unei imagini sau orice alt task în Photoshop să fie facute fără tabletă.

Designul noii serii Intuos Pro este ergonomic și elegant în același timp, iar conectivitatea wireless îți permite să folosești mult mai economic spațiul de pe birou. Stiloul are 2.048 de nivele de sensibilitate la presiune, de multe ori senzatia fiind cea a utilizării pensulelor clasice. Tastele laterale și inelul de control Touch Ring se dovedesc a fi foarte utile atunci când începi să te obișnuiești cu tableta. Sunt customizabile în totalitate și multe dintre shortcuturile tale se vor muta cu siguranță de pe tastatura pe tabletă. De asemenea, poți activa din stilou un meniu radial care aduce la îndemană opt dintre cele mai utilizate comenzi ale aplicației pe care o folosești.

Și pentru că trăim în era digitală, seria Intuos Pro vine și cu posibilitatea de a folosi tabletele așa cum ai folosi un trackpad, gesturile fiind la fel de intuitive pe suprafața multi-touch precum sunt pe un smartphone sau o tabletă digitala.
Wacom Intuos Pro Large s-a dovedit a fi tableta care completează perfect workflowul departamentului nostru, gradul de customizare și precizia în utilizare fiind punctele forte. Iar dacă până acum mouse-ul a fost singurul tău aliat, în momentul in care îți instalezi pe birou tableta Intuos Pro (indiferent de dimensiunea aleasă), descoperi că nimic nu va mai fi ca înainte. În sensul foarte bun.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii