Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Președintele Xi Jinping și Partidul Comunist Chinez anunță un plan de preluare a controlului asupra sectorului privat

Președintele chinez Xi Jinping și Comitetul Central al Partidului Comunist Chinez (PCC) prezintă un plan pentru o „nouă eră” în care oficialii comuniști vor avea un control sporit asupra afacerilor din China, scrie Asia Financial Times.

Planul a fost detaliat într-un document de 5.000 de cuvinte intitulat „Opinie asupra Întăririi Frontului de Muncă Unit al Economiei Private în Noua Eră” , toate regiunile și departamentele din țară primind instrucțiuni să urmeze noile reglementări. Prezentarea documentului a fost cea mai importantă știre miercuri seara la CCTV (China Central Television), radiodifuzorul de stat al regimului comunist, acesta relatând că președintele a emis „instrucțiuni importante”.

Obiectivul final al partidului este de a exercita controlul ideologic asupra mediului privat, documentul urmărind să „orienteze mai bine înțelepciunea și întărească oamenii de afaceri privați asupra obiectivului și misiunii de a realiza revitalizarea poporului chinez” prin întărirea controlului asupra mediului privat și antreprenorilor.

Instrucțiunile lui Xi au fost emise înaintea unei conferințe de presă despre exact subiectul respectiv. Acesta a anunțat că partidul vrea să vadă „un front unit” între afacerile private și companiile de stat

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii