Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Președintele Klaus Iohannis le-a solicitat prefecților să fie fermi în aplicarea restricțiilor

Președintele le-a cerut astăzi prefecților, dar și poliției și jandarmeriei, să fie fermi în aplicarea restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 și să comunice cu claritate aceste măsuri până când toată lumea le va respecta, informează Radio România Actualități.
Romanian President Klaus Iohannis attending the European Union Council on COVID-19 issues, as video-conference
Președintele Klaus Iohannis a participat astăzi, împreună cu premierul Orban, la videoconferința cu prefecții și a insistat că măsurile de protecție trebuie respectate pentru că doar așa se poate obține o scădere a numărului de cazuri noi de infectare cu coronavirus.
Șeful statului a reiterat că prima tranșă de vaccin anticoronavirus ar putea ajunge în România în primul trimestru al anului viitor.
Klaus Iohannis: „Vom avea doze în tranșe. Vom începe cu vaccinarea întregului personal medical, după care se va continua după o schemă care este deja elaborată de specialiști, de Institutul Național de Sănătate Publică, cu persoanele din prima linie, cu lucrătorii esențiali, cu persoanele care sunt în mod deosebit expuse la această boală. Și vaccinarea populației generale va avea loc, probabil, undeva în primăvară spre vară”, conform Radio România Actualități

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii