Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Bani și Investiţii |
|

Președintele Guggenheim Investments: Bitcoin ar putea să se prăbuşească până la 15.000 de dolari

Scott Minerd, președintele Guggenheim Investments, firmă globală de servicii financiare de investiții și consultanță, consideră că Bitcoin se va prăbuși puternic.  
Smartphone,With,Bitcoin,On-screen,Among,Piles,Of,Bitcoins.,Bitcoin,In

„Nu m-aş grăbi să cumpăr Bitcoin şi nu văd niciun motiv să-l deţin chiar acum”, a declarat Scott Minerd, anterior un fan al criptomonedei, pentru CNBC.

În decembrie 2020, președintele Guggenheim Investments privea optimist evoluția Bitcoin. El a declarat pentru Bloomberg News că ar trebui să valoreze „aproximativ 400.000 de dolari”.

În prezent, acesta și-a retras poziția și a scris pe Twitter că Bitcoin a devenit o bulă speculativă similară celei din secolul al XVII-lea, care implică preţuri exagerate.

Scăderea criptomonedei a fost determinată de o serie extinsă de factori: de la creşterea controlului statelor asupra pieţei, până la impactul asupra mediului.

Bitcoin se tranzacţionează în prezent la aproximativ 33.300 de dolari, cu aproximativ 50% sub valorile record de peste 60.000 de dolari pe care le-a atins acum trei luni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii