Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Președintele ANAT a demisionat

Preşedintele ANAT, Aurelian Marin, şi-a prezentat demisia către Consilul Director, asociaţia urmând să aleagă peste 45 de zile un nou preşedinte. 
Aurelian Marin (Sursa foto: anat.ro)

Interimatul este asigurat în perioada următoare de vicepreşedintele Remus Vişan, managing partner la Paravion.

„Mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte ANAT începând cu data de 16 martie 2016. Mulţumesc membrilor ANAT care mi-au acordat încredere şi sper că, măcar parţial, am reuşit să demonstrez că ANAT este acea organizaţie care ne poate reprezenta pe noi toţi. Mulţumesc pentru colaborare tuturor colegilor, simpli membri sau membri ai Consiliul Director şi vă doresc succes în activitate”, a declarat Aurelian Marin.

Eximtur, afaceri de 42 mil. euro în 2015

În ultimul an, ANAT a reuşit, ca urmare a iniţiativelor şi implicării conducerii asociaţiei (preşedinte şi Consiliu Director), să aducă modificări benefice industriei călătoriilor, Legea voucherelor de vacanţă, promulgată în 2015, fiind un exemplu în acest sens. 

Work&life balance – Aurelian Marin, președinte ANAT: Nu văd viața fără sport

În acelaşi timp, ANAT a început demersuri pentru schimbarea asigurărilor pentru agenţiile de turism, în caz de insolvenţă, insolvabilitate sau faliment, în acord cu Directiva Europeană referitoare la pachetele de servicii de călătorie, apariţia Legii Turismului sau simplificarea sistemului de vize pentru cetăţenii chinezi.

15 despre 2015: 15 evenimente desfășurate în domeniul turismului în 2015

Aurelian Marin, manager al agenţiei Paradis Vacanţe de Vis, a fost ales prin vot, la Adunarea Generală din 11 martie 2015. Adunarea generală extraordinară pentru alegerea unui nou preşedinte al ANAT va avea loc pe 20 mai.

Travel: Riviera Franceză are miros de Neroli

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii